Fotos premiades 2022

Premis votació popular

*** 1er PREMI ***

Sol d’hivern

Iván Cortés Candalija

El mercat de Can Gibert. Una de les coses que més m’agrada de l’hivern és apro tar cada raig de Sol al màxim. La sensació de fred acompanyada amb els rajos càlids és meravellosa. En aquesta imatge he volgut retratar el que és un matí al mercat que es fa cada dijous a Can Gibert. Una activitat que setmana a setmana mobilitza als veïns i veïnes del barri per comprar queviures i productes variats. Es pot gaudir d’un ambient encantador i podem veure a persones de diferents edats i per ls compartint un espai amb una tranquil·litat i una calidesa que recorda a aquest Sol d’hivern.

*** 2N PREMI ***

Pausa

Josep Clara

Caminar per la zona de les Hortes de Santa Eugènia ofereix un moment de pausa i serenor, ja sigui del nostre bullici de pensaments, com del propi bullici urbà.

Premis millor tècnica

*** 1er PREMI ***

Sol d’hivern

Joan Barfull

Quants pensaments hauran passat per sota d’aquestes voltes de la Plaça de l’Assumpció. Gent que compra als comerços, gent que passeja, que s’atura a conversar, gent que fa barri.

*** 2N PREMI ***

Surfin bird

Daniel Estañol

A la fotografia hi ha una mallerenga descansant en el ferro d’una tomatera, abans de tornar a arrencar el vol.

Finalistes

Premis millor definició del comú

*** 1er PREMI ***

Petites accions locals

Laura Vila

De la neteja comunitaria de les hortes, petites accions locals per transformar la realitat.

*** 2N PREMI ***

Junts en treiem fruits

Antonio Pelegrín

Mentre passejava per les Hortes em vaig trobar amb aquests pagesos que tenien un hort molt cuidat i que silenciosament anaven per feina. Em va cridar l’atenció la seva actitud i ganes. Els vaig demanar si els podia fer una foto.

Finalistes